Cilindra volumetrik plastikë transparent set 7cp (MT002)

 23.00 + TVSH

Komplet i shkallëzuar dhe me cilësi të lartë prej 7 copësh.
1000, 500, 250, 100, 50, 25, 10 ml.
I reziston temperaturave deri në 135° C.

KODI: mt002 Kategoria: Etiketa: , ,