Ligji i LENZ (EM022)

 45.89 + TVSH

Lëvizja e magnetit përmes spirales bën që energjia të prodhohet dhe drita LED të ndizet.
Ne gjithashtu vëzhgojmë lëvizjen e magnetit ndërsa ai lëviz nëpër tubin e bakrit (bie më ngadalë).

SKU: em022 Kategori: Etiketa: , ,