Bobinë Lëkundëse (EM001)

 7.48 + TVSH

Ne furnizojmë rrymë bobinën dhe duke kaluar një magnet mund të shohim ndryshimin në fluksin magnetik.
Një pajisje e dobishme për shumë eksperimente elektromagnetike.

KODI: em001 Kategoria: Etiketa: , ,