Epruveta plasike set 6cp (MT003)

 22.31 + TVSH

Përfshijnë 6 epruveta të mëdha 100 ml plastike, me 6 kapakë me vidhosje me ngjyra dhe bazbazament. Ngjyrat (kapakët): blu, portokalli, vjollcë, e kuqe, e verdhë, jeshile
Dimensionet e provëzave: Diametri 40 mm, lartësia 150 mm

SKU: mt003 Kategori: Etiketa: , ,