Gota plastike të shkallëzuara SET 6cp (MT017)

 11.39 + TVSH

Gotat plastike transparente, janë ideale për çdo laborator.
Set prej 6 copësh (10, 50, 100, 250, 500 dhe 1000 ml).
Mund t’i rezistojnë lëngjeve me temperaturë mbi 130 °C

SKU: mt017 Category: Tags: , ,