Pajisje për demonstrimin e Teorisë Kinetike (MK076)

 171.35 + TVSH

Pajisja më e përshtatshme për të demonstruar teorinë kinetike të molekulave të gazrave si dhe gjëndjet e materies (e ngurtë, e lëngëshme, gaz). Brenda tubit vendosim rruaza në daullen vibruese. Ka gjithashtu ka një reostat për të rritur dridhjen.

KODI: mk076 Kategoritë: , Etiketa: , ,