Demonstrues për shpërndarjen kromatike dhe përbërjen e dritës së bardhë (OP055)

 22.89 + TVSH

Analizues i mahnitshëm i dritës së Bardhë.
Përbëhet nga: Burimi i dritës, Bazament rrotullues me magnet, mbi të cilën vendosim prizmat me magnet për vendosje të sigurt.
Dy prizma trekëndëshe.
Tabelë e bardhë me bazament.
Funksionon me ushqyes 6V DC.

SKU: op055 Category: Tags: , ,