Pajisje UV (OP054)

 11.39 + TVSH

Pajisje UV dhe dritë për çdo përdorim, SI VERIFIKIM I PARAVE, PULLAVE POSTARE, KARTAVE.
E lehtë për t’u përdorur.
Me zgjedhje UV ose drite.

SKU: op054 Category: Tags: , ,