Banka Optike dhe e Dritës (magnetike) (OP018)

 172.39 + TVSH

Banka Optike përbëhet nga Tabela optike, burimi i dritës, bazamenti i lenteve dhe diafragmës, grilat si dhe bazamentat e prizmave.

SKU: op018 Kategori: Etiketa: , ,