Bazament me kapëse me Lente zmadhuese (OP053)

 11.60 + TVSH

Bazament i montueshëm për bordet e qarqeve elektronikë, kabllot dhe komponentët elektronikë, me lente zmadhuese (i çmonueshëm).

KODI: op053 Kategoria: Etiketa: , ,