Aparat Fotografik (OP075)

 28.64 + TVSH

Me këtë pajisje, studentët mësojnë se si intensiteti i dritës dhe lentet në forma të ndryshme ndikojnë në atë që syri shikon në të vërtetë.

KODI: op075 Kategoria: Etiketa: , ,