Ylberi (OP020)

 6.96 + TVSH

Një ylber thjeshtë magjik.
Ne përdorim gjeneratën e re të LED-ve që vendosim në buzë të harkut plastik, të cilat prodhojnë dritë të kuqe, jeshile dhe blu.
Brenda harkut plastik krijohen të gjitha ngjyrat e ndërmjetme.
Gjerësia 11 cm

KODI: op020 Kategoria: Etiketa: , ,