Burim Laser magnetike me rreze 1, 3, 5 & Ushqyes (OP023)

 45.89 + TVSH

Burimi Laser ka një çelës ON/OFF, si dhe një përzgjedhje të rrezeve laser (1, 3, 5). Përfshihet ushqyesi. Ka 4 magnet të fuqishëm në pjesën e poshtme, kështu që mund ta përdorni në një tabelë magnetike. Kombinohet me çdo grup prizmash dhe lentesh, si dhe me set optike.

KODI: op023 Kategoria: Etiketa: , ,