Interferometer MICHELSON (OP052)

 402.50 + TVSH

Një grup elementësh optikë dhe mekanikë i dizenjuar për të bërë të mundur vëzhgimin dhe kuptimin e lehtë të parimeve fizike të valëve optike.
Me mjete të tilla, mënyra e zakonshme e mësimit teorik mund të kalojë në një nivel më të lartë.

KODI: op052 Kategoria: Etiketa: , ,