Fuqia Laplace rregulli FBI (EM005)

 22.89 + TVSH

Me pajisjen Fuqia Laplace rregulli FBI, ne furnizojmë me rrymë përcjellësin brenda fushës magnetike të magnetit dhe vëzhgojmë efektin.

SKU: em005 Category: Tags: , ,