Makina Elektrostatike Wimshurst 30cm (ES014)

 114.89 + TVSH

Makina klasike Wimshurst. Duke lëvizur manivelën pajisja gjeneron ngarkesa elektrike deri në 150kV. Pra, ne mund të prodhojmë shkëndijë midis përçuesve, ose të lidhim dhe transmetojmë ngarkesën në pajisje të tjera.