Log-Box Datalogger USB (MK057)

 194.35 + TVSH

Të gjithë sensorët janë të integruar (temperatura, drita dhe tingulli). Vetëm ndizni pajisjen dhe filloni të regjistroni !!
Dizajn special për t’u përdorur nga fëmijët e vegjël

SKU: mk057 Kategori: Etiketa: , ,