Peshore e Forcave (MK025)

 28.64 + TVSH

Një pajisje ideale për të studiuar forcat. Nxënësit do të kuptojnë balancën dhe përbërjen e forcave. Përfshihen 10 pesha me grep të dyfishtë në kasetinë plastike. Set i kompletuar me peshore, stativin me shufër si dhe setin me 10 pesha.

Fotografia është indikative.

SKU: mk025 Category: Tags: , , ,