Dinamometër demonstrues (MK016)

 11.39 + TVSH

Dinamometri i Demonstrimit përdoret si instrument i matjes së forcës ose peshës. Ka një sistem kalibrimi të peshës zero, si dhe një stop për mbrojtje në rast mbi force.

KODI: mk016 Kategoria: Etiketa: , ,