Komplet magnetësh (MG026)

 57.39 + TVSH

Me këtë Paketë Magnetësh ju keni një shumëllojshmëri të magneteve dhe materialeve ndihmese për magnetizëm.
Përfshinë magnet patkua, magnete shufër, magnet cilindrikë, fletë magnetike, busulla molekulare, magnet të rrumbullakët, etj.

KODI: mg026 Kategoria: Etiketa: , ,