Komplet për mësuesin Elektriciteti dhe Elektromagnezmi (EL071)

 74.75 + TVSH

Përmban materialet e nevojshme që mësuesi të kryejë të gjitha eksperimentet demonstruese të modulit përkatës.

KODI: el071 Kategoria: Etiketa: , ,