Detektor lëvizjesh (EL014)

 9.45 + TVSH

Ky qark përbëhet nga një ndërprerës LDR dhe një buzzer. Kur lëvizja zbulohet, buzzer aktivizohet. Kërkon bateri 4.5V.

SKU: el014 Category: Tags: , ,