LogIT Explorer Datalogger (MK058)

 332.35 + TVSH

Logit Explorer ka integruar ekran të përshtatshëm për eksperimente në natyrë, si për shembull për eksplorimin e habitateve ose monitorimin e llojeve të ndryshme të mjedisit. Sensorët e integruar mund të masin tingullin, dritën dhe temperaturën. Ju mund të mblidhni të dhëna në kohë reale dhe t’i ngarkoni në kompjuterin tuaj.

KODI: mk058 Kategoria: Etiketa: , ,