Tunel Aerodinamik (MK006)

 148.35 + TVSH

Model unik për demonstrimin dhe studimin aerodinamik. Një tunel aerodinamik është një pajisje e përdorur në kërkimin aerodinamik për të studiuar efektet e lëvizjes së ajrit rreth objekteve të ngurta.

KODI: mk006 Kategoria: Etiketa: , ,