Lavjerrës i thjeshtë i parametrave të ndryshueshëm (mk009)

 63.14 + TVSH

Studimi i intensitetit gravitacional me ndihmën e lavjerrësit të thjeshtë.
Lavjerrësi ka masa të ndryshme (sfera), raportor të integruar dhe sistem për përshtatjen e litarit në mënyrë që ju mund të modifikoni lehtë parametrat e lëkundjes dhe të keni leximin e këndit. Është i kompletuar me stativ.

SKU: mk009 Category: Tags: , ,