Karrocë Veprimi-Kundër Veprimi (MK008)

 17.25 + TVSH

Duke përdorur mekanizmin me peshë dhe susta, ne vëzhgojmë, duke e liruar atë, lëvizjen (ose jo) të karrocës. Ideale për të demonstruar Ligjin e Veprimit – Kundër veprimit

SKU: mk008 Category: Tags: , , ,