Sustë Slinky (MK021)

 18.75 + TVSH

Susta përbëhet nga 170 spirale, kur është e pa hapur është 11 cm në gjatësi dhe mund të zgjatet pa tejkaluar kufirin elastik deri në 8 m.
Nëse susta është shtrirë në dysheme (ose në tavolinë) dhe ngacmohet në të dyja ose në njërën nga anët me një frekuencë të ndryshueshme vibruese elektrike ose mekanike ose edhe me dorë, krijohen dhe përhapen valë gjatësore ose tërthore.
E përshtatshme për mësimdhënie ose demonstrim të valëve.

SKU: mk021 Categories: , Tags: , ,