Demonstrim i Fushës Magnetike 15x15x2.2cm (MG005)

 29.79 + TVSH

Vendosni një magnet shufër, magnet patkua, ose një magnet tjetër mbi të dhe vëzhgoni fushën magnetike të krijuar çdo herë. Dimensionet: 15x15x2.2cm

KODI: mg005 Kategoria: Etiketa: , ,