Pajisje për Demonstrimin e Ligjit LENZ (EM034)

 17.14 + TVSH

Përfshin një tub bakri, ku kemi bërë një hapje vertikale përgjatë gjatësisë dhe kemi vendosur plastikë transparente.
Shoqërohet gjithashtu nga një magnet cilindri neodymium dhe cilindrër hekuri (jo magnet).
Studentët vëzhgojnë shpejtësinë e rënies të dy cilindrave brenda tubit.

SKU: em034 Categories: , Tags: , ,