Pajisje matëse me rreze LASER (MT033)

 57.50 + TVSH

Pajisja unike që ben matje të gjatësisë, sipërfaqes dhe të vëllimit.
Gjithashtu mund të përzgjedhen njësitë e matjes (m / ft) mund të masë nga 0.6m deri në 15m (2 ′ – 50 ′ feet).