Peshore elektronike laboratorike (PL099)

 78.80 102.00 + TVSH

Është e pajisur me nivelues, një ekran të madh LCD me ndriçim (backlight) për lexim të lehtë dhe kafaz mbrojtës për saktësi të lartë peshimi.

SKU: pl099 Categories: , , , Tags: , ,