Matës tingujsh analog (sound meter) (VL003)

 103.50 + TVSH

Instrument shumë i dobishëm dhe ekonomik për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Ideale për nxënësit.
Shoqërphet me çantë.
Ka 5 shkallëzime.

SKU: vl003 Kategori: Etiketa: , ,