Pajisje për bymimin e lengjeve dhe gazrave (NX050)

 69.55 + TVSH

Me pajisjen e zgjerimit të lëngut dhe gazit është e mundur të përcaktohet koeficienti i zgjerimit termik i lëngjeve dhe gazrave.