Kambanë Vakumi 180mm*250mm (MFP014)

 22.89 + TVSH

Dimensionet : 250 mm i lartë, 180 mm diametër
Për eksperimentin vakum – tingull, Duke krijuar një vakum, zbulojmë se tingulli nuk transmetohet.
Baza si dhe zilja elektrike nuk janë të përfshira.