Kabull Termokromik (NX030)

 1.39 + TVSH

Ky material unik i politenit ka disa karakteristika të jashtëzakonshme dhe mund të përdoret si një prezantim për materialet inteligjente.
Nën 27 °C kordoni është rozë, por mbi këtë temperaturë ngjyra zhduket. Ngjyra rozë pastaj rishfaqet kur temperatura bie nën 27 °C.

SKU: nx030 Category: Tags: , ,