Ammonia Solution (2,5lt 25%) (RG009)

 28.64 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me fature tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

KODI: rg009 Kategoritë: , Etiketa: ,