Ammonia Solution (500ml 25%) (RG010)

 7.94 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me fature tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

KODI: rg010 Kategoritë: , Etiketa: ,