Ammonia Solution (1000ml 33%) (RG011)

 19.44 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me fature tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

SKU: rg011 Kategori: , Etiketa: ,