Cosmic Rocket (MK053)

 18.29 + TVSH

Nisja bëhet me uthull dhe sode buke, të cilat nuk përfshihen në paketë.

Raketa mund të arrijë deri në 15 metra lartësi!

SKU: mk053 Kategori: Etiketa: , ,