Kamera për Mikroskop 640×480 (0,3Mp) B-0.5 (MKR019)

 135.70 + TVSH

Zëvendëson okularin e mikroskopit ose stereoskopit dhe lidhet me një lidhje USB me PC-në ose laptopin tuaj. Me programin software ju mund të ruani dhe përpunoni imazhet për projektet tuaja.