Stage Magnetic Gun (Gauss Gun) (MG001)

 74.75 + TVSH

STAGE MAGNETIC GUN (GAUSS GUN) është një model mekanik që ju lejon të eksploroni në një mënyrë të thjeshtë dhe intuitive, pa asnjë llogaritje koncepte mekanike dhe energjitike.

SKU: mg001 Category: Tags: , ,