Cikli i jetës së merimangës, FOAM (BTZ014)

 31.00 + TVSH

Cikli unik i jetës së merimangës në FOAM, model me pjesë të çmontueshme. Paraqet ciklin e jetës së merimangës, rolin e saj të rëndësishëm në ekosistem, si dhe mënyrën e saj të jetesës.

KODI: btz014 Kategoria: Etiketa: , ,