Modeli i vegjetacionit, Reliev (Activity Set) (BTZ022)

 149.50 + TVSH

Kjo gamë është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë. Është reliev dhe i shoqëruar nga një udhëzues (Activity Set) në anglisht edhe nga fletë transparente për prezantim në projektor.

KODI: btz022 Kategoria: Etiketa: , ,