Model i qelizës shtazore (BTZ024)

 38.99 + TVSH

Modeli i qelizave shtazore, top (i fryrë). Nxënësit kanë mundësinë të kuptojnë dhe zbulojnë sekretet e qelizave shtazore. Pjesët e qelizës përshkruhen në pjesën e pasme.

SKU: btz024 Category: Tags: , ,