Cikli i jetës së bretkosës, FOAM (BTZ016)

 31.00 + TVSH

Cikli i jetës së bretkosës në FOAM, model me pjesë të çmontueshme. Paraqet ciklin e jetës së bretkosës, rolin e saj të rëndësishëm në ekosistem, si dhe mënyrën e saj të jetesës.

KODI: btz016 Kategoria: Etiketa: , ,