Model i qelizës bimore, FOAM (BTZ029)

 23.00 + TVSH

Me modelin e qelizave bimore, nxënësit do të kuptojnë dhe zbulojnë sekretet e qelizave bimore. Përfshin libër udhëzues dhe transparenca.

SKU: btz029 Category: Tags: , ,