Vula, Këmbët e kafshëve të pyjeve tropikale (BTZ011)

 12.65 + TVSH

Set prej 8 vulash të këmbëve të përparme dhe të pasme të një tigër Bengali, një shimpanze, një panda, plus këmbën e djathtë dhe të majtë të një papagalli. Ideale për çdo klasë për krijimin e fletëve të punës. Çdo vulë është 32 x 43 mm.

SKU: btz011 Category: Tags: , ,