Skeleti i njeriut mini 85cm (MD038)

 74.00 + TVSH

Skeleti 85cm 1/2 e madhësisë reale, paraqet të gjitha pjesët e sistemit kockor të njeriut. Shumë i lehtë për t’u transportuar dhe ruajtur. Me bazament.

SKU: md038 Category: Tags: ,