Krahu i njeriut (MD004)

 42.55 + TVSH

Madhësia reale. Muskujt e bicepsit dhe tricepsit janë bërë nga një material fleksibël, mund të demonstrohet shtrirja dhe përkulja, si dhe marrëdhënia antagoniste e këtyre dy muskujve. Në bazament. Madhësia: 68x14x9 cm

SKU: md004 Category: Tags: ,