Model i gjuhes, FOAM (MD017)

 31.05 + TVSH

Model gjigant, i ndarë në rajone ku ndiejmë shijen, siç janë e hidhura, e ëmbla, e kripura dhe e tharta. Prospektusi ju ndihmon për të bërë gjithçka më të kuptueshme. Dimensionet: 200 x 240 mm.

KODI: md017 Kategoria: Etiketa: ,